Intrebari Frecvente

Cum fac o comanda?

Pentru a efectua o comanda trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat. Adaugati produsul dorit in cos apasand pe butonul „Adauga in cos”.

Cum finalizez o comanda?

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Adauga in cos”.

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii.

Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”.

Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Daca ati ales metoda de plataTransfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa magazin@tratarenaturista.ro, in maximum 24 de ore.

Cum recuperez o parola uitata?

In casuta „Login utilizator” aveti un link catre „Am uitat parola”. Completati adresa de e-mail si o noua parola va fi generata si trimisa pe adresa Dvs de e-mail. Dupa ce va logati cu noua parola va recomandam sa o schimbati cu o parola mai usor de tinut minte.

Cat este comanda minima?

Nu avem o comanda minima.

Cat este costul de transport?

Transportul pentru comenzile de minim 300 lei este GRATUIT ! Pentru c,menzi mai mici costul de transport este de 15 RON, pentru orice localitate din tara si include transportul, asigurarea si rambursul banilor.